Uitvaartbranche

Veel uitvaartverzorgers, crematoria en begraafplaatsen worstelen deze vraag: Hoe zorg ik voor een optimale bereikbaarheid, exact volgens mijn wensen? Met name tijdens uitvaarten of in de nachtelijke uren kan uw telefonische bereikbaarheid een uitdaging zijn. De Boodschappendienst biedt met haar ervaren team een uitstekende aanvulling en fungeert als het verlengstuk van uw dienstverlening.

De Boodschappendienst is al sinds 1953 actief als contactcenter. Wij mogen meerdere instellingen en diensten reeds jaren tot onze klanten rekenen. Ons loyale team heeft een groot empathisch vermogen en handelt de meldingen accuraat af, volgens uw wensen en die van de beller. Met een gemiddeld dienstverband van meer dan 10 jaar hebben onze medewerkers de nodige (levens)ervaring om uw meldingen op de juiste, respectvolle wijze te behandelen.

Op basis van uw wensen zorgt De Boodschappendienst op afstand voor persoonlijk contact. Dit nemen we serieus, samen met u wordt een script op maat gebouwd. U bent snel optimaal bereikbaar via een eenvoudige aanmelding en iedere beller ontvangt oprechte aandacht uit naam van uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat ieder gesprek een waardevol, empathisch contactmoment wordt aan de hand van uw instructies.

Op de momenten dat u het druk heeft zorgt De Boodschappendienst ervoor dat uw organisatie 24/7 bereikbaar is. Zo kan iedere beller altijd bij u terecht en bent u zeker van persoonlijk contact. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, worden uw bellers te woord gestaan tijdens uw werkzaamheden of wanneer u uw welverdiende rustmoment heeft. Uw bereikbaarheid is al vanaf €28,75 per maand geregeld bij De Boodschappendienst inclusief 8 gesprekken!

Spreekt het bovenstaande u aan? Wij praten graag verder met u over onze diensten op maat.

Zo kunt u ons bereiken:

Telefonisch op 020 485 85 85

E-mail via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.